123 Bærekraft. Første samling: Hjelp vi skal jobbe med bærekraft

Næringsforeningen i Kristiansand inviterer til 123 Bærekraft: En kort kursserie på 3 samlinger for bedrifter som ønsker å få en god start på bærekraftarbeidet i. Les mer; www.nikr.no/liste-arrangementer-arrangementskalender?123-baerekraft-hjelp-vi-skal-jobbe-med-baerekraft-4958

Næringsforeningen inviterer til 123 Bærekraft: En kort kursserie på 3 samlinger for bedrifter som ønsker å få en god start på bærekraftarbeidet i egen bedrift.

Ønsker du å få konkrete tips og verktøy til hvordan din bedrift kan jobbe smart med bærekraft? Eller har du nettopp blitt utpekt som bærekraftansvarlig i bedriften du jobber i, uten å vite hvor du starter arbeidet? 

Da kan dette kurset være noe for deg.
Næringsforeningens ressursgruppe Grønn omstilling har satt sammen en kort og enkel kursserie som er ment for små og mellomstore bedrifter som ønsker hjelp til å komme i gang med bærekraftarbeidet. 
 

Meld deg på via Næringsforeningens sider; www.nikr.no/liste-arrangementer-arrangementskalender?123-baerekraft-hjelp-vi-skal-jobbe-med-baerekraft-4958

Tid 28. apr 2022 kl. 08.30 - 10.30
Arrangør Næringsforeningen Kristiansand (Gå til arrangørens nettside )
Klimafokus Utvikle grønne produkter/tjenester
Sted
Dronningens gate 2
Se kart 
Aktivitet berører
følgende bærekraftsmål
facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)