Å Energi-konferansen 2023

Onsdag 14. juni arrangerer Å Energi "Å Energi-konferansen" i Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand. Temaet er "Mer av alt: Konflikt, kompromisser og fornybare muligheter mot 2030". Kjøp din billett nå!

Vi er midt i det som blir det viktigste industrielle tiåret på generasjoner. Nye næringer og sektorer med store energibehov er under utvikling, samtidig skal Europa realisere en fossilfri hverdag.

I Norge lanseres nye satsinger som svarer på ambisjonene om det fornybare samfunnet. Energikommisjonen anbefalte nylig 40 TWh ny produksjon innen tiåret er omme. Det er mindre enn sju år til.

De fleste er enige om målet, men veien dit blir svært krevende. Det er krig i Europa, energiforsyningssikkerheten er under press, og folk og bedrifter bekymrer seg for morgendagen. Motsetningene mellom stormaktene øker, og økt nasjonalisme skaper utfordringer for små, åpne økonomier som den norske.

På årets Å Energi-konferanse deltar toppledere og eksperter fra fornybarbransjen, finanssektoren, industrien og politikken. Konferansen vil belyse spenningene og beslutningene som kreves for å komme videre mot de ambisiøse målene i 2030.

Programmet blir lansert om kort tid.

Kvelden før, 13.juni klokken 18:00-23:00, arrangerer vi minglefest på Odderøya sentralt i Kristiansand. NB: Begrenset antall plasser.

Billetter i salg nå!

Vi gleder oss veldig til å se deg i Kristiansand i juni.

På årets konferanse møter du blant annet disse foredragsholderne:

- Alexander Stubb, tidligere statsminister i Finland

- Sonja Chirico Indrebø, Corio Generation

- Terje Lien Aasland, olje og energiminister (Ap)

- Åslaug Haga, Fornybar Norge

- Kristin Færøvik, næringslivsleder

- Harald Solberg, Norges Rederiforbund

Tid 14. jun 2023 kl. 12.00 - 12.00
Arrangør Å Energi (Gå til arrangørens nettside )
Klimafokus Elektrifisering
Sted
Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand
Se kart 
Aktivitet berører
følgende bærekraftsmål
facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)