Bærekraftskonferansen 2023

Klimapartnere Agder er med som nettverkspartner under Bærekraftskonferansen 2023, som avholdes på Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand 4. mai.

Bærekraftfestivalen skal være der du får motivasjon, inspirasjon og konkrete verktøy for å løse jobben med bærekraftsarbeid. Det skal knyttes nettverk mellom studenter og næringsliv, hvor vi sammen jobber for å skape den regionen vi ønsker.

Du kan se frem til spennende foredrag og paneldebatter med anerkjente og dyktige mennesker fra hele Norge, bedriftsutstillinger, kåring av årets Sustainathonvinner, samt bærekraftig mat.

 

  • ISABELL RINGNES er en norsk gründer og filantrop som tror på at bedrifter kan drive positiv endring i samfunnet. Hun har grunnlagt flere selskaper og organisasjoner som fokuserer på bærekraft og sosial rettferdighet, og er en talsperson for kvinners rettigheter.
  • ALEXANDER HANENG er en ekspert innen digital strategi og netthandel, som for tiden jobber som Direktør for Digital Innovasjon i Posten Norge og Bring. Han er en populær foredragsholder og skribent, og er kjent for å snakke om temaer som netthandel, omnikanal, digital transformasjon, strategi og ledelse i en digital verden.
  • ANNE GRETHE ELLINGSEN er en norsk forretningskvinne og gründer, som er mest kjent som grunnleggeren og administrerende direktøren for selskapet GEMINI Offshore. Selskapet er en global aktør innenfor offshore vindkraft, og spesialiserer seg på design og installasjon av vindturbiner til havs.
  • CAMILLA BROX er en bærekraftambassadør som hjelper bedrifter med å bidra til å oppnå FNs bærekraftsmål. Hun har jobbet med prosjekter innen sirkulær økonomi og CO2-reduksjon og arrangerer workshops om bærekraftighet og samfunnsansvar. Camilla tror på å leve bærekraftig ved å redusere forbruket, gjenbruke og resirkulere.

 

Bli med på en inspirerende dag full av foredrag og nettverksbygging, som vil gi deg og din bedrift kunnskapen og verktøyene du trenger for å sette bærekraftige mål og ta handling!

 

Som medlem av Klimapartnere får du en rimligere billettpris:

Meld deg på her!

Tid 04. mai 2023 kl. 09.00 - 16.00
Arrangør Bærekraftsfestivalen
Klimafokus Fossilfri 2030 Innføre sirkulære verdikjeder Utvikle grønne produkter/tjenester
Sted
Kilden
Se kart 
facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)