Klimapartnere i Arendalsuka 2022

Klimapartnere Agder planlegger i disse tider aktivitetene som skal finne sted under Arendalsuka 15.-19. august. Temaer som grønne investeringer, EUs Green Deal, klimakommunikasjon, virkemiddelpolitikk og klimaregnskap er noe av det vi får oppleve når vi samles i Arendal.

Anette K. Stave Severinsen, leder av Klimapartnere Agder, kan fortelle om mange interessante arrangementer som planlegges til august, når vi alle samles for Arendalsuka. Klimapartnere-programmet faller i år på tirsdag, onsdag og torsdag (hhv. 16.-18. august), og vi har mye spennende i vente.

– Uten å røpe for mye enda så kan vi se frem til grønne samtaler, seminar om EUs Green Deal, et arrangement om grønne investeringer, og et samarbeidsevent om klimaregnskap med andre flinke aktører som UN global Compact, Miljøfyrtårn og Skift. Kanskje kommer det noen spennende gjester på besøk også? Temaene for arrangementene er et resultat av tilbakemeldingene fra bedriftene i nettverket, og er utviklet for å kunne gi de mest mulig verdi.

 

Arrangementene finner i hovedsak sted på Bærekraftshuset, men vi vil også dukke opp noen andre steder i byen. – Vi gleder oss stort til denne uka. Vi får samlet Klimapartnere fra alle kantene av landet. Også er det fantastisk å se det store engasjementet og innsikten som finner i Agder og i Norge, forteller Anette.

 

Vi gleder oss til Arendalsuka i august. Ses vi der?

facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)