Foto/illustrasjon: Chandan Chaurasia

KLIMAPARTNERE, KLIMAPLAN & SLØSESJOKKET

Dokumentarserien «Sløsesjokket» har sammen med kjente politikere og kjendiser at Norge har mye vi kan forbedre. Klimapartnere er på saken!

Dokumentarserien «Sløsesjokket» har sammen med kjente politikere og kjendiser vist nasjonen at Norge har mye vi kan forbedre. Forbedringer som utvilsomt vil få ned Norges forbruk, og derav vårt klimafotavtrykk. Heldigvis er politikerne på saken, senest i høst kom regjeringen med en oppdatert klimaplan, men er det nok? Hvordan blir dette regionalt? Og hvordan er Klimapartnere en del av dette? Vi har fått med oss Kirsti Saxi, fylkesråd for kultur, klima og miljø i Nordland fylkeskommune og Statssekretær Mathias Fischer i Klima og Miljødepartementet til å svare ut. Før vi tar en prat med programleder Christian Strand, om hvilke erfaringer og refleksjoner han tar med seg etter Sløsesjokket. Påmelding? Ta kontakt med din regionsleder for invitasjon, dette arrangementet er bare åpent for partnere. Program: Velkommen – Magnus Pedersen, Prosjektleder Klimapartnere Nordland, Nordland fylkeskommune «Nordland fylkeskommunes kommende klima- og miljøplan og Klimapartneres rolle» Kirsti Saxi, Fylkesråd kultur, klima og miljø, Nordland fylkeskommune. «Regjeringens Klimaplan 2021- 2030» Mathias Fischer, Statssekretær Klima og miljødepartementet «Refleksjoner og erfaringer» – Moderator samtale med Christian Strand, Programleder «Sløsesjokket» & Magnus Pedersen. Har du spørsmål du ønsker å stille Christian? Send til Magnus på magped@nfk.no – eller still de i chatten under samtalen.

Tid 09. mar 2021 Kl. 12.40
Arrangør Klimapartnere Nordland (Gå til arrangørens nettside )
Region Agder
Klimafokus Klimakommunikasjon eksternt Redusere avfall Utvikle grønne produkter/tjenester
Kontaktperson Magnus Pedersen
Sted
Webinar/online
Se kart 
Aktivitet berører
følgende bærekraftsmål
facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)