Løypemelding: Bærekraft

Løypemelding Bærekraft er en halvdagskonferanse som arrangeres på Stup Hotel Norge den 14. oktober fra klokken 08:30-11:30.

Hvordan jobber næringslivet med bærekraft? Og hvordan scorer Agder sammenlignet med de andre regionene i landet?

På arrangementet Løypemelding Bærekraft skal Ivar Bergem fra PwC og Ingrid Michalsen, fra Næringsforeningen, presentere funnene fra den helt ferske analysen om hvordan bedrifter i regionen vår arbeider med, og rapporterer på, bærekraft. Her får vi også vite hvordan Agder scorer sammenlignet med andre regionene i landet. 


Det blir ordførerkandidat-duell mellom Mathias Bernander (H) og Kenneth Mørk (Ap) om hva som skal til for å lykkes med den grønne omstillingen i regionen. 

I tillegg vil arrangementet by på engasjerende foredrag:

- Du møter Kim Gabrielli, direktør i UN Global Compact Norge, som skal snakke om hvordan vi kan få til en grønn omstilling i næringslivet ved å samarbeide på tvers av bransjer. 

- Pia Amalie Sunt, ny bærekraftansvarlig i Hennig-Olsen Is, forteller hva som er bedriftens største drivere for bærekraft og hvordan arbeidet er forankret i virksomheten.

- Du møter også Linn Gøtberg, leder for organisasjon og samfunn i Stiftelsen Miljøfyrtårn, og leder av næringsforeningens ressursgruppe Grønn omstilling.

 

Frokost serveres fra 08:30.

Velkommen!

Tid 14. okt 2022 kl. 08.30 - 11.30
Arrangør Næringsforeningen (Gå til arrangørens nettside )
Klimafokus Fossilfri 2030
Sted
Dronningens gate 5, 4610 Kristiansand
Se kart 
Aktivitet berører
følgende bærekraftsmål
facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)