Toppledermøte Klimapartnere Agder

Klimapartnere Agder har gleden av ønske velkommen til årets viktigste treffpunkt for grønn omstilling og næringsutvikling i Agder.

Klimapartnere Agder er stolte av å presentere årets topplederkonferanse!

Årets konferanse vil samle alle våre partnere under ett tak for å diskutere grønne løsninger. Til å åpne konferansen kommer tidligere klima- og miljøminister, og nå fylkeskommuneordfører i Agder, Tine Sundtoft. 

Fra Agder Energi kommer konserndirektør for Mennesker og Kommunikasjon, Kristin A. Dale for å gi oss et innblikk i hvordan Agder Energi får med seg de ansatte på det grønne skiftet. (intern kommunikasjon)

Rektor ved Universitet i Agder, Sunniva Whittaker,  presenterer Universitetets bærekraft- og klimatiltak og hvordan de jobber med grønne klimaløsninger.

Konserndirektør Geir Bergskaug fra Sparebanken Sør presenterer historien om hvordan de ble Norges mest bærekraftige bank, og hvordan de kommuniserer dette internt og eksternt.

Professor og forsker Stina Torjesen, førsteamanuensis ved Universitetet i Agder, vil lede oss gjennom siste hovedrapport fra FNs klimapanel (IPCC), COP26 og EUs grønne giv: hvilke nye rammer gir det Agder?

Geir Andrew fra Frameworks vil legge frem en ny idé om hvordan et selskap kan kommunisere sine utslippsreduksjoner i mer enn tall, og skape engasjement både internt og eksternt.

Til slutt ønsker vi velkommen årets nye partnere i nettverket og gir dere en kort presentasjon av dem.

Det vil bli servert 2 retters lunch og kaffe, te og frukt vil stå fremme under hele konferansen. Meld deg på her!

Vel møtt! 

 

Tid 25. nov 2021 kl. 12.00 - 15.00
Klimafokus Fossilfri 2030 Klimaregnskap
Kontaktperson Anette Severinsen Morten Fronth
Sted
Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand, Norge

Se kart 
Aktivitet berører
følgende bærekraftsmål
facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)