Nyheter

Vi samarbeider med Miljøuka i Kristiansand

Klimapartnere Agder er ny samarbeidspartner og medarrangør av Miljøuka i Kristiansand, og bidrar med 100.000 til Miljøuka. - Dette er fantastisk inspirerende, sier prosjektleder for Miljøuka i Kristiansand kommune, Elizabeth Rojas, jublende glad for støtten.

Ny Klimapartner – Arendal Fossekompani

Arendal Fossekompani har jobbet med ren energi og grønn teknologi i mer enn 100 år, og bærekraft er i kjernen av det de jobber med. Nå har de blitt Klimapartner i Agder og gleder seg til å bidra med sin kompetanse inn i nettverket.

Tusen takk, Morten!

En stor takk til vår flotte trainee Morten Fronth som nå er ferdig i Klimapartnere Agder og har startet i neste utplassering gjennom Trainee Sør.

Tilskuddsordninger for Grønn Omstilling

Å navigere alle de mange støtteordningene som finnes er vanskelig. Blant jungelen av støtteordninger regionalt, nasjonalt, og internasjonalt med ulike søknadsfrister og utlysninger, er det lett å gå glipp av muligheter for å få støtte. Vi har gjort det lettere for klimapartnere å navigere seg frem.

Partnerbesøk hos Statsforvalteren Agder

Statsforvalteren skal bruke sin kunnskap om lokale og regionale forhold til å prioritere og følge opp bærekraftsmålene i tråd med regjeringens politikk. For å lykkes med å nå FNs bærekraftsmål er det viktig at alle virksomheter utnytter sitt handlingsrom til å nå bærekraftsmålene på best mulig måte.

Velkommen til NKOM

Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet (NKOM) deltok på vårt toppledermøte og der ble de inspirert og motivert for å bli med i partnerskapet. Velkommen skal dere være!

Nytt studie på UiA om ESG

Med økende fokus på rapportering av bærekraft og miljøhensyn fra næringslivet, har UiA opprettet et nytt studietilbud for å utdanne bedrifter i nettopp dette.

Ny klimapartner 07 Media Sør

07 Media deltok på vårt toppledermøte og der ble de inspirert og motivert for å bli med i nettverket. Vi har vi tatt en prat med Randi Granvold som er daglig leder i 07 Media Sør AS, og hun bekrefter at de nå blir med i nettverket Klimapartnere Agder.

Partnerbesøk Gromstad Auto

Vi har vært på besøk hos Jan Trygve Gromstad og Gromstad Auto i Arendal for å høre hvordan de arbeider med klimatiltak.

En bedre oversikt gir lavere utslipp

"I Hennig-Olsen Is har vi nylig kartlagt klimaavtrykket vårt, helt fra selve produksjonen av råvarene til forbruker står med iskremen i hånden. Prosjektet har vi kalt Iskremens Klimaavtrykk og er en viktig del av vårt videre arbeid med bærekraft."

facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)