Nyheter

Partnerbesøk hos Sparebanken Sør

Vi har vært på partnerbesøk hos Sparebanken Sør, hvor vi har møtt Bærekraftsansvarlig Magne Kvaslerud. Han forteller engasjert om bankens mange initiativer og tiltak for bærekraftig drift.

Partnerbesøk AKT

Hos AKT (f.v.): Thomas Ruud Jensen, Anette K. Stave Severinsen og Morten Fronth.

Partnerbesøk hos Kilden

Hos Kilden (f.v.): Anette K. Stave Severinsen, Raluca Moldovan, Kent H. Olsen (foran) og Morten Fronth (bak).

Partnerbesøk hos Morgenfugl

Jeg har vært på partner besøk hos Morgenfugl, hvor jeg har snakket med daglig leder Trine Omholt. Her har vi diskutert tema som matsvinn, digitalisering, fremtidens kantiner, og jeg har fått være med og hente deres nye el-varebil.

Partnerbesøk hos Universitetet i Agder

Jeg har vært på besøk hos Katharina Reionn Bjørnestøl, som nylig har startet i stillingen som miljørådgiver ved Universitetet i Agder (UiA). Her skal hun jobbe med UiA som en organisasjon for å få ned klimafotavtrykket deres.

Partnerbesøk hos Dyreparken

Jeg har vært på klimapartner besøk hos Christine Berhus som er kommunikasjonsrådgiver i Dyreparken i Kristiansand. Vi har tatt en prat om alt fra klimautslipp, bevaring av truede dyrearter, og dyrevandring i Kenya, til hvordan se forskjell på gepard og leopard.

facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)