Nyheter

Partnerbesøk hos Asplan Viak

I sommer snakket vi med landskapsarkitektene Espen Evensen Reinfjord og Mari-Ann Thorsen Ekern i Asplan Viak. De har begge vært med å lage klimagasskalkulatoren Landskap LCA for landskapsprosjekter. Asplan Viak oppfordrer oppdragsgivere til å stille høyere krav, fordi det er mulig og nødvendig.

Partnerbesøk hos Arendal kommune

Vi har vært på partnerbesøk i Arendal kommune og snakket med klima- og miljørådgiver Ragnhild Marie Hammer. Her har vi fått innblikk i deres gjennomførte og pågående prosjekter innenfor elektrifisering, og kommunens spydspissprosjekt med tilretteleggingen av Eyde energipark.

Partnerbesøk hos Innoventus Sør

Vi tok en prat med Christopher Rosenkilde i Innoventus Sør om hvordan de jobber med gründere, næringsliv, offentlige etater, akademia og forskningsmiljø for å skape bærekraftige løsninger for fremtiden.

Partnerbesøk - Universitetet i Agder

Vi har vært på partnerbesøk hos Universitetet i Agder og snakket med miljørådgiver Katharina R. Bjørnestøl. På UiA jobber hun med grønn drift og reduksjon av klimafotavtrykk, hvor de i vår blant annet har fokusert på mobilitet og reisevaner blant de ansatte.

Partnerbesøk hos Stiftelsen Miljøfyrtårn

Vi har vært på partnerbesøk hos Stiftelsen Miljøfyrtårn og snakket med Simone Heinz - leder for Miljøfaglig utvikling. Her har vi fått høre mer om lanseringen av deres nye felleskriterier og styringsverktøy, og veien videre.

Klimapartneres arrangementer under Arendalsuka 2022

Det er sommer og vi begynner å glede oss til Arendalsuka 2022. Det blir en uke pakket med interessante diskusjoner, foredrag og arrangementer. Klimapartnere skal ha 6 arrangementer mellom 16.-18. august, og her får du oversikt over hva som skjer.

Partnerbesøk hos Dyreparken i Kristiansand

Vi har vært på partnerbesøk hos Dyreparken og snakket med Christine H. Berhus, Kommunikasjonsrådgiver i Dyreparken i Kristiansand. Her har vi snakket om alt fra bevaring av dyr og dyrevelferd, til en gladnyhet om nytt bærekraftsteam til høsten.

Partnerbesøk hos 07 Media Sør AS

Vi har vært på besøk hos 07 Media Sør AS, hvor vi snakket med Connie Oppebøen, miljøansvarlig, og daglig leder, Randi Granvold. De forteller om et stort engasjement for bærekraft, inkludering og involvering av de ansatte, pågående bærekraftsprosjekter og utfordringer i bransjen.

Sommeransatte hos Klimapartnere Agder

Sommerferien har dratt oss inn i feriebobla, men Klimapartnere Agder går ikke i dvale for det om. Vi har nemlig vært så heldige å fått inn Linnéa Holsen Meier og Olav Skogen som sommeransatte hos oss.

Lansering av flere store nyheter hos Stiftelsen Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn har i over to år jobbet med utformingen av nye felleskriterier og et nytt digitalt styringsverktøy. For noen uker siden ble dette endelig lansert. Lanseringen gir virksomheter bedre forutsetninger og verktøy til å jobbe med miljø- og klimapåvirkninger i hele verdikjeden.

Vi samarbeider med Miljøuka i Kristiansand

Klimapartnere Agder er ny samarbeidspartner og medarrangør av Miljøuka i Kristiansand, og bidrar med 100.000 til Miljøuka. - Dette er fantastisk inspirerende, sier prosjektleder for Miljøuka i Kristiansand kommune, Elizabeth Rojas, jublende glad for støtten.

facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)