Tusen takk, Morten!

En stor takk til vår flotte trainee Morten Fronth som nå er ferdig i Klimapartnere Agder og har startet i neste utplassering gjennom Trainee Sør.

Seks måneder er gått og vi har nå sagt farvel til vår flinke trainee Morten. Han begynte i Klimapartnere Agder i august, akkurat i tide for å bli med på Arendalsuka. Han har gjennomført partnerbesøk, arrangert toppledermøte og en haug av arrangementer høsten 2021 og våren 2022.

 

Dette forteller leder av Klimapartnere Agder Anette K. S. Severinsen om Morten:

«Han har bidratt med fersk kunnskap og nye øyner på hvordan vi jobber i Klimapartnere. Han har gitt innspill og forslag på nye og bedre måter å jobbe på. Og med økonomisk og systematisk sans har han hjulpet til med skjemaer, rutiner og bedre tekniske løsninger for hvordan jeg kan jobbe med å lede Klimapartnere».

 

Vi kjenner han som en rolig og trygg kar med et glimt i øyet. Han møter alltid forberedt, og stiller gode og relevante spørsmål til det som diskuteres. En skikkelig ressurs for hele Klimapartner-nettverket, og for alle fremtidige arbeidsgivere som får gleden av å jobbe med Morten.

 

Morten kommer til å bli savnet av oss i Klimapartnere Agder. Masse lykke til videre!


facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)