Vi samarbeider med Miljøuka i Kristiansand

Klimapartnere Agder er ny samarbeidspartner og medarrangør av Miljøuka i Kristiansand, og bidrar med 100.000 til Miljøuka. - Dette er fantastisk inspirerende, sier prosjektleder for Miljøuka i Kristiansand kommune, Elizabeth Rojas, jublende glad for støtten.

Repost fra Kristiansander.no per 29.4.22.

 

Vi har stilt leder for Klimapartnere Agder, Anette K. Stave Severinsen, noen spørsmål i forbindelse med den inspirerende støtten.

 

Hvorfor støtter Klimapartnere Agder Miljøuka?

For å få ned klimagassutslippene globalt, er det viktig at vi jobber lokalt og regionalt. Miljøuka er en flott arena som samler og kobler aktører som jobber for klimagassreduksjon. Miljøuka er også en viktig arena for kunnskapspåfyll, motivasjon og begeistring - vi trenger dette nå!

 

Hvordan kan Miljøuka påvirke klimaarbeidet i Kristiansand?

Miljøuka viser mangfold, kultur, kunnskap, vilje og ønske om å få til flere gode klima- og miljøtiltak lokalt. På den måten er det lett for andre aktører som jobber for, interesser seg for og engasjerer seg for klimasaken, å koble seg på denne uken. Miljøuka er en viktig uke som belyser kunnskap, løsninger og muligheter slik at vi klarer å jobbe bedre med miljøutfordringene vi står overfor i dag.

 

Hvilket arrangement gleder du deg mest til å delta på?

Programmet for Miljøuka er fortsatt under planlegging, og det kommer mange nye og spennende arrangementer. Det er opptil flere jeg gleder meg til og klarer ikke å velge ett! Jeg gleder meg veldig til Miljøukas åpningsfest på Festningen! Rett og slett fordi vi trenger å bli inspirert og motivert av hverandre for å komme videre med miljøarbeidet nå! 

 

Jeg gleder meg også veldig til konferansen GrønnPraksis 22 og Bærekraftfestivalen, som begge to samler relevante og inspirerende mennesker som gir masse energi og god kunnskap til alle som deltar!

 

 

 


facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)