Gromstad Auto

Gromstad Auto er forhandler av Volkswagen personbil, Volkswagen nyttekjøretøy og Audi i Aust-Agder.

Gromstad Auto ble etablert i 1967, og et par år senere flyttet vi inn i et helt nytt bilanlegg i Vesterveien 56 i Arendal. Bilanlegget vårt er modernisert og utvidet flere ganger, senest i 2017, og fremstår i dag som et av Sørlandets og Aust Agders mest moderne bilanlegg. Vi er Aust-Agders største bilforhandler med 98 ansatte, og omsetter for rundt 500 mill. i året. Gromstad Auto er en del av Gromstad Gruppen, som også består av Gromstad Motor Stoa og Gromstad Bil & Båt.

Hos oss finner du svært dyktige fagfolk, som er spesialister på Volkswagen og Audi. Vi har 50 års erfaring som merkevareforhandler, noe som gir deg både trygghet og kvalitet. Vi har svært fornøyde kunder og har flere ganger blitt kåret til årets Volkswagen-forhandler, samt at vi er ISO-sertifisert.

Et av våre største fokusområder er at kundene våre skal trives hos Gromstad Auto og dermed få et langt og godt kundeforhold.

Fakta

Partnerstype: Klimapartner medlem
Klimpartnere siden: 2015
Organisasjonstype: Privat organisasjon
Bransje: Transport
Antall ansatte:98
Markeder: Lokalt, Regionalt
Nettside: Gå til partnerens nettside
Våre klimamål: Klimaregnskap Miljøsertifisering
Kontakt Partner

Våre viktigste bærekraftsmål

facebook (åpner i et nytt vindu) twitter (åpner i et nytt vindu) facebook (åpner i et nytt vindu) e-post (åpner i et nytt vindu)